Gratis verzending vanaf € 50.-

VERZENDING

Elk item op byferial.nl is handgemaakt. Pas na een orderbevestiging ga ik met de bestelling aan de slag, er is dus weinig op voorraad.
De reden achter deze procedure is dat we dus niet te maken hebben met overproductie, wat minder SALE betekent en meer liefde en aandacht voor de producten die gemaakt worden. Op deze manier hoop ik dat u uw handgemaakte kleding nog meer waardeert!

De levertijd is momenteel even anders dan anders. De afgelopen 10 jaar hanteerde ik een levertijd van 2-5 werkdagen, maar momenteel zit ik (bijna) in zwangerschapsverlof. Dit betekent dat alle reeds geplaatste bestellingen die nog openstaan van voor 15 Juni, verwerkt worden tot aan mijn verlof (20 Juli), en dat bestellingen die nieuw zijn (vanaf 15 Juni) pas weer worden verwerkt en verzonden vanaf 1 November. Het enige verkooppunt dat ik aan ben blijven houden is Platform 104 in Rotterdam, waar ik zelf ook deel van uitmaak als team member. Dus mocht je in real life een By Ferial shirt willen shoppen, dan is dit de place to be. Mijn lieftallige collega’s helpen je graag!

Alle pakketten worden met Track&Trace via PostNL verzonden.

+